Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante
VA/2022/B5109/23701

Data e shpalljes: e premte, 1 prill 2022.

Specialist për Ngritjen e Kapaciteteve në Anëtarësimin në BE

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e enjte, 21 prill 2022.

VA/2022/B5109/23592

Data e shpalljes: e hënë, 21 mars 2022.

Specialist i TIK-ut Siguria e TIK-ut (pozicioni mbajtës)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e djelë, 10 prill 2022. 00:00 CET

VA/2022/B5109/23300

Data e shpalljes: e hënë, 31 janar 2022.

Capacity Building Senior Officer (Design and delivery of Training of Trainers programme)

For additional information and how to apply click here.

Data e mbylljes:
e djelë, 20 shkurt 2022.