Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante
VA/2021/B5109/21411

Data e shpalljes: e premte, 12 mars 2021.

Lead Quality Engineer (Energy Management) - retainer position

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e mërkurë, 31 mars 2021.

VA/2021/B5109/21433

Data e shpalljes: e premte, 12 mars 2021.

Asistent i Lartë - Mbështetje për Menaxhimin e Projektit

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e enjte, 25 mars 2021.

VA/2020/B5109/20960

Data e shpalljes: e mërkurë, 23 dhjetor 2020.

Specialist për drejtësi (Menaxhimi i mbeturinave) - (pozitë konsulente)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e martë, 2 shkurt 2021.