Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante
VA/2021/B5109/23042

Data e shpalljes: e premte, 10 dhjetor 2021.

Menaxher i Projektit

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e hënë, 3 janar 2022. 12:00 CET

VA/2021/B5109/21412

Data e shpalljes: e martë, 16 mars 2021.

Lead Quality Engineer (Energy Management and Efficiency) - retainer position

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e martë, 13 prill 2021.

VA/2021/B5109/21409

Data e shpalljes: e premte, 12 mars 2021.

Specialist për drejtësi (efikasitetit të energjisë) - (pozitë konsulente)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Data e mbylljes:
e mërkurë, 31 mars 2021.