Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2022/B5109/23701

Data e mbylljes: e enjte, 21 prill 2022.

Data e shpalljes: e premte, 1 prill 2022.

Specialist për Ngritjen e Kapaciteteve në Anëtarësimin në BE

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.