Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2021/B5109/23042

Data e mbylljes: e hënë, 3 janar 2022. 12:00 CET

Data e shpalljes: e premte, 10 dhjetor 2021.

Menaxher i Projektit

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.