Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

VA/2022/B5109/24114

Data e mbylljes: e hënë, 11 korrik 2022.

Data e shpalljes: e premte, 10 qershor 2022.

ICT Associate - Solution Design (pozicioni mbajtës)

Për informacion shtesë dhe mënyrën e aplikimit klikoni këtu.