Shpallje publike

Punësime Furnizime Grante

RFQ/2020/15906

Data e mbylljes: e djelë, 20 shtator 2020. 13:00 (CEST)

Data e shpalljes: e enjte, 10 shtator 2020.

Furnizimi me kemikate, pajisje laboratorike dhe materiale harxhuese

Furnizimi me kemikate, pajisje laboratorike dhe materiale harxhuese për Institutin e Kimisë në Shkup.

Për më tepër informata dhe shprehje të interesit ju lutemi vizitoni

https://www.ungm.org/Public/Notice/113840