ITB/2021/24995

Дата на затвoрање: понеделник, 23 август 2021.

Дата на објава: петок, 30 јули 2021.

Набавка на услуги за Надзор на активностите за чистење на контаминираната површина во поранешната фабрика ОХИС

Набавка на услуги за Надзор на активностите за чистење на контаминираната површина во поранешната фабрика ОХИС во Скопје, Северна Македонија.

За дополнителни информации и изразување на интерес за учество на тендерот на следниот линк https://www.ungm.org/Public/Notice/135723.